Telefonkatalogen

Merknad: Dette innlegget er fleire år gammalt. Informasjonen kan vere utdatert og eg kan ha endra syn sidan då.

Denne dumpa ned i e-postkassa mi i kveld:

Hei dere!

Hvis dere ikke bruker telefonkatalogen (papirutgavene) oppfordres dere herved til å reservere dere mot å få den.

Jeg har veddet med markedsdirektøren i Eniro om at de får flere avbestillinger i disse dager enn de siste fem årene til sammen! Jeg vil oppfordre alle som ikke bruker telefonkatalogene til å være med å begrense sløseriet med resurser.

Hvert år sendes det ut 9,2 millioner kg kataloger! 9 av 10 bruker de ikke! De aller aller fleste bruker bare katalogene på nettet og kaster papirkatalogene hvert år med plasten rundt.. Naturvernforbundet og Grønn Hverdag foreslår at Eniro heller sender en katalog adressert i posten til de som bruker de og ønsker å ha de.

Send linken til alle i nettverket deres så er det glimrende!

https://login.gulesider.no/mypage/flow.c?_flowId=reservationFlow

Eller ring 815 44 448

Takk for hjelpen!

Litt usikker på opphavet – det står eitthundreogørten signaturar og frå-adresser sidan den er vidaresendt mange gongar – men det er for så vidt ikkje så nøye. Poenget er at dette er ei melding eg stør fullt ut. Her på hybelen min har me telefonkatalogar frå tre år attende som framleis ikkje er teke ut or plastikken sin. Og når heile katalogen ligg tilgjengeleg på telefonkatalogen.no, så tykkjer eg det er sløsing med ressursar å senda ut papirutgåva kvart år til alle.

Det var altså https://login.gulesider.no/mypage/flow.c?_flowId=reservationFlow.

Permanent link to this article: https://boba.no/2007/02/telefonkatalogen/

1 comment

  1. NRK.no hadde i går ei sak om dette. Så då veit me at avsendaren var Sverre Andreas Stakkestad.

Legg att eit svar

Your email address will not be published.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane din vert handsama.