Silent Warnings

Merknad: Dette innlegget er fleire år gammalt. Informasjonen kan vere utdatert og eg kan ha endra syn sidan då.

DVD-omslaget hadde bilete av ein stor maisåker med såkalla kornsirklar i. Ein kornsirkel er, viss du ikkje veit det, geometriske formar i åkrar. Hugfolk 1 til paranormale ovringar hevdar at kornsirklar kjem av at romskip frå verdsrommet har landa der, og Hollywood elskar sånt. Eg gleda meg til å sjå vitskapsdikting med sprø forklaring på kornsirklane.

Filmen starta skikkeleg bra med ein psykotisk mann, men handlinga gjekk vidare til ei skule. Då skjønte eg at dette kom til å vera ein typisk tenåringsskrekkfilm. Og det viste seg at det var nett det det var. Teknomusikk i skumle jaktscener, friflyt med alkohol og ikkje minst nakne puppar. Akkurat som tenåringsskrekk plar. Urk!

Nei, eg held meg til Signs av M. Night Shyamalan!

  1. Hugfolk er avløysar til det engelske «fans», jf. huglaug for «fan club». []

Permanent link to this article: https://boba.no/2007/04/silent-warnings/

Legg att eit svar

Your email address will not be published.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane din vert handsama.