Behag snilt svar til Olje Selskap gjennom Øya-av-mannen Banken

Merknad: Dette innlegget er fleire år gammalt. Informasjonen kan vere utdatert og eg kan ha endra syn sidan då.

Denne ramla inn i bosspostkassa mi i dag:

Hei Herr/Madam,

Jeg er [namnet er fjerna] og jeg representerer Herr [namnet er fjerna] tidligere eier av [namnet er fjerna] Olje Selskap i Russland. Jeg har et meget sensitivt og fortrolig saksresyme fra denne øverste oligarch til å be om din partnership ved ang.-profilen funderer OSS $ 8 Mil løve. Jeg vil gi detaljene sen, men i sammendrag, kommer fondene via en finans Firma i utlandet, gjennom ØYA-AV-MANNEN BANKEN, U.K. Dette er en legitim transaksjon. Du blir betalet 15% av den totale sumen for din Ledelse Honorar. Hvis du er interessert, behager svar denne email og g meg med din fortrolig telefonnummer, fax antall og email adresse og jeg vil gi du videre spesifiserer og instruksjoner. Vær så snill og beholde dette fortrolige ; vi kan ikke ha råd til mere politiske problemer.

Til slutt bemerker at dette må bli konkludert innenfor to ukers. Behag råd meg på din posisjon ved email straks.

Besøk selskapet website : [lenkja er fjerna]

Fullstendig ingen investering/omkostninger på din side.

Behag snilt svar på engelsk hvis mulig.

Hensyn,
Herr [namnet er fjerna]

Kan du seia «maskinell omsetjing»? Hehe. Det som er påfallande er at eg har sett manuelle bokmålstekstar med endå meir tullate formuleringar.

Permanent link to this article: https://boba.no/2007/11/behag-snilt-svar-til-olje-selskap-gjennom-%c3%b8ya-av-mannen-banken/

1 comment

  1. Sidan me taler om boss: kva farsken er poenget med desse bossbotane som går til åtak på WordPress-sider og prøver å leggja til heilt vilkårlege tekststrengar med like vilkårlege lenkjer som innspel? Adressa u7hnlouiubjkszxo.com finst ikkje, så kva har dei å vinna på å posta slikt på veven?

Legg att eit svar

Your email address will not be published.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane din vert handsama.