Simon presenterer: Uttak

Merknad: Dette innlegget er fleire år gammalt. Informasjonen kan vere utdatert og eg kan ha endra syn sidan då.

Når eg filmar til videobloggen, er det mykje som ikkje kjem med. Anten av di videoane er for lange og eg må kutta ut litt, eller av di eg filmar litt ekstra for å ha litt å velja mellom. Men som regel er det av di eg knotar med orda. Her er noko av det eg kutta ut i fjor haust.

Permanent link to this article: https://boba.no/2013/07/simon-presenterer-uttak/

2 comments

  • Vegard on 10. juli 2013 at 13:56
  • Reply

  Hehe. Artig like artig å se dine videoer. Skjegg nede passer deg!

  • Vegard on 10. juli 2013 at 13:56
  • Reply

  Alltid like artig*

Legg att eit svar

Your email address will not be published.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane din vert handsama.