Uventa besøk

Merknad: Dette innlegget er fleire år gammalt. Informasjonen kan vere utdatert og eg kan ha endra syn sidan då.

I’m back! Vel, eg drog aldri nokon stad, men eg tok ein kort pause frå videoblogginga, og den korte pausen vart til lang pause og BAM, over halvt år er gått. I dag fekk eg uventa besøk som gjorde at eg bestemte meg for at pausen no er over. Velkomen attende til ny runde med videobloggen!

Eg vil prøva å ha ein frekvens på ein video per veke.

Permanent link to this article: https://boba.no/2013/08/uventa-besok/

2 comments

    • elpresador on 4. august 2013 at 2:00
    • Reply

    Kul video 🙂

  1. Takk 🙂

Legg att eit svar

Your email address will not be published.

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane din vert handsama.