«

»

Velkomen til ny leilegheit

Merknad: Dette innlegget er fleire år gammalt. Informasjonen kan vere utdatert og eg kan ha endra syn sidan då.

I sumar kjøpte eg meg mi fyrste leilegheit, og torsdag førre veke var flyttedagen her. Eg byrjar å få ting på plass i det nye husveret, men eg har enno ikkje bestemt meg kvar eg skal videoblogga. Eg testar difor like gjerne alle romma – og gjev ei lita omvisning samstundes.

Kvar tykkjer du eg lyt videoblogga frå?

3 innspel

  1. Erlend Sekkelsten (@Simmemann)

    Ledig rom? Instant filmstudio. Litt modifisering, så er du klar for youtube-fame.

  2. Simon

    Nice! Skal sjå meg om etter eit par billege lamper med diffust ljos! 😀

  3. Kai

    Lurt å velg det rommet med best mulig akustikk – hør gjennom videoen, kor e stemmen klarest med minst mulig distraheranes etterklang?

Gje innspel